U11Ø, sæson 2020/2021

Vi træner i Nørreboulevards Idrætscenter (NBI) men spiller kampe i Frederiksbjerg Hallen sammen med de andre AGF-hold.

Vi dyrker at have det sjovt, spille basket, lege og øve os - sammen. Fokus er fællesskab og bevægelse i basketball – verdens fedeste og sjoveste sport. Holdet vil deltage i stævner og afholde ekstra hyggetræning samt mulighed for at deltage i klub camps i sæsonen. Det er vores anden sæson i Nørre Boulevard idrætscenter, så kom og vær med til, at gøre det til "Vores Basketsted" – i og omkring Ø-gaderne.

Har du et barn, der gerne vil deltage på holdet, er du meget velkommen til at henvende dig til Anders, som også vil kunne svare på yderligere spørgsmål. Anders kontaktes på: basketanders8000@hotmail.com

Tilmelding sker ligeledes ved henvendelse til Anders.

Træningstider

Onsdag kl. 15.30-17.00 (Nørreboulevard Idrætscenter)

Se kontingent

Se kontaktperson i bestyrelsen

Træner-teamet består af:

Anders Bjerre Pedersen
Jeg har prøvet det meste indenfor basketball gennem ca 30 år. Har spillet på det højeste niveau i Danmark i flere end 10 sæsoner. Basketball – har givet mig uendeligt mange gode og uforglemmelige oplevelser – nu står jeg som træner og nyder at se ungerne øve sig og sammen lære de sociale spilleregler, som gør sig gældende i holdsport.Jeg tager ansvar for, at ALLE på holdet aktivt deltager og lærer at respektere når hensynet til holdet kommer før hensynet til én selv.Jeg udfordrer individet og værner om holdet.Jeg ser altid frem til at møde op og give noget af mig selv og sætter stor pris på forældre som gerne vil engagere sig.