U13 Drenge, sæsonen 2018/2019

Holdet er for drenge født 2006-2007 (dispensation kan dog gives). 

Update 21/10: Vi er pt. over 30 drenge og må derfor pt. sige stop til nye spillere. Du kan komme på venteliste ved at kontakte Søren Gam (se kontaktinfo nedenunder).

Vi træner 2 gange om ugen med vægt på at udvikle tekniske færdigheder som skud, driblinger og afleveringer, og samspil i kampe med både 3 mod 3 og 4 mod 4, tilpasset alder og niveau. Og der skal både være fart på og plads til sjov.

Sidste år fik vi tilgang af tre nye spillere, så truppen består af i alt 15 spillere. I denne sæson forventer vi yderligere tilgang, så truppen kommer op på 18-20 spillere. Holdet er tilmeldt basketballforbundets Grand Prix stævner (ni i alt) og vi arrangerer derudover fire fredagsstævner i Frederiksbjerghallerne, hvor vi inviterer andre hold fra Aarhus. 

Har du et barn, der gerne vil deltage på holdet er du meget velkommen til at henvende dig til Søren Gam, som også vil kunne svare på yderligere spørgsmål.

Søren kan kontaktes på: soeren.gam@gmail.com, tlf. 30269643.

Træningsstart: Onsdag d. 15/8

Se træningstider

Se kontingent

Se kontaktperson i bestyrelsen

Træner-teamet består af:

Søren Gam (soeren.gam@gmail.com)
Søren kan til næste år fejre 20 års jubilæum i AGF basketball, som spiller, træner og dommer. Søren er uddannet A- og B-instruktør og har mange års trænererfaring på alle niveauer. Efter en lille pause vendte Søren tilbage i 2017 for at træne dette hold. 

Vakant
Vi mangler en hjælpetræner til holdet. Kontakt bestyrelsen/Søren hvis det har interesse