U13Ø, sæsonen 2019/2020

Image:  U13Ø til fredagsstævne med Bakken Bears

Vi fortsætter succes'en fra 2017 og tilbyder basket til piger og drenge, der bor i eller tæt på Øgadekvarteret (U13 er for børn født 2007 og 2008, dispensation kan gives).

Vi træner i Nørreboulevards Idrætscenter (NBI) men spiller kampe i Frederiksbjerg Hallen sammen med de andre AGF-hold.

Vi dyrker at have det sjovt, spille basket, lege og øve os - sammen. Fokus er fællesskab og bevægelse i basketball – verdens fedeste og sjoveste sport. Holdet vil deltage i stævner og afholde ekstra hyggetræning samt mulighed for at deltage i klub camps i sæsonen. I vores første sæson var vi 15 spillere, fortrinvis piger. Kom og vær med til, at gøre det til "Vores Basketsted" – i og omkring Ø-gaderne.

Har du et barn, der gerne vil deltage på holdet er du meget velkommen til at henvende dig til Anders, som også vil kunne svare på yderligere spørgsmål. Anders kontaktes på: basketanders8000@hotmail.com

Tilmelding sker ligeledes ved henvendelse til Anders.

Træningsstart: Mandag den 12. august kl. 15.30

Træningstider
Mandag kl. 15.30-17.00 (Nørreboulevard Idrætscenter)
Torsdag kl. 16.00-17.30 (Frederiksbjerg Idrætscenter)

Se kontingent

Se kontaktperson i bestyrelsen

Træner-teamet består af:

Anders Bjerre Pedersen (basketanders8000@hotmail.com, 61372070)
Jeg har prøvet det meste indenfor basketball gennem ca 30 år. Har spillet på det højeste niveau i Danmark i flere end 10 sæsoner. Basketball – har givet mig uendeligt mange gode og uforglemmelige oplevelser – Nu står jeg som træner og nyder at se ungerne øve sig og sammen lære de sociale spilleregler, som gør sig gældende i holdsport. Jeg tager ansvar for, at ALLE på holdet aktivt deltager og lærer at respektere når hensynet til holdet kommer før hensynet til én selv. Jeg udfordrer individet og værner om holdet. Jeg ser altid frem til at møde op og give noget af mig selv og sætter stor pris på forældre som gerne vil engagere sig.

Troels Leth (doktorleth@hotmail.com, 20873442)
Jeg har spillet og/eller været træner gennem en årrække. Efter en pause er jeg vendt tilbage i håbet om at være med til skabe noget sjovt, socialt og lærerigt med udgangspunkt i basketball. Holdsport er et vigtigt bidrag til vores dannelse. Mest af alt handler det for mig om at være en del af et fællesskab og have det sjovt.