Nyt blod i bestyrelsen

Til næste år (slut marts/start april) er flere af de ”gamle” medlemmer i bestyrelsen på valg, og i den forbindelse prøver vi allerede nu at komme i kontakt med nye ansigter, der kunne være interesserede i at træde ind i bestyrelsen.

Vi prøver i år at være i god tid, så I har tid til at overveje hvad det betyder at deltage i bestyrelsesarbejdet, og til at vende jeres interesse med nogle af de nuværende bestyrelsesmedlemmer før I træffer en beslutning.

Som bestyrelsesmedlem er man med i hjertet af de beslutninger, som I selv mærker effekten af som spillere: Oprettelsen- og nedlæggelsen af hold, debatter om fordeling af træningstider, samt fordelingen af klubbens økonomiske ressourcer til nye uniformer, træneransættelser, boldindkøb med mere.

Alt dette aftaler vi over vores korte og effektive månedlige møder med forplejning, mens vi godter os over alle de penge vi sparer på ikke at betale kontingent.

Vi i den nuværende bestyrelse er hver især trådt til med vores mærkesager, som for eksempel fredags- og sommertræninger, udbygning af ungdomsafdelingen, samarbejdsaftaler med ESAA. Mange af disse mål er nu opfyldt, og vi synes derfor det er naturligt, hvis en ny generation med NYE ønsker og visioner for klubben træder til. Uanset om du er motiveret af en personlig interesse (nye trøjer til mit hold!), dit barns træning (bedre uddannelsesmuligheder til ungdomstrænerne!) eller bare god gammeldags kærlighed til AGF (kom så de hvieeeeee!), er der en plads til dig i bestyrelsen.

Tag en snak med dit nærmeste bestyrelsesmedlem, og hør om ikke en bestyrelsespost kunne være noget for dig.

- Bestyrelsen