Sæsonafslutning

Kære medlemmer, forældre og trænere i AGF Basketball

Regeringen har forlænget nedlukningen af indendørs sport frem til den 10. maj. Tidspunktet falder sammen med vores normale sæsonafslutning. Derfor må vi erkende, at basketballsæsonen 2019-2020 i det store hele er forbi.

Der er dog tre mulige undtagelser, som alle er afhængige af en tilladelse til indendørs sport:

Fælles afslutning for ungdomsafdelingen søndag den 17. maj kl. 13-15.30
Før Corona-krisen bestilte vi Frederiksbjerg Idrætscenter til dette arrangement, hvor alle vores ungdomsspillere mødes til lege, kampe på tværs af holdene og overrækkelse af pokaler til den mest fremgangsrige spiller og den bedste kammerat m.m.

Lige nu er det svært at forestille sig at dette arrangement bliver gennemført, men lad os afvente regeringens holdning til åbning af samfundet efter den 10. maj inden vi aflyser helt.

Final Four for U15-mesterrække
Vores U15-mesterrækkehold er kvalificeret til at spille afslutningsstævne om danmarksmesterskabet. Dansk Basketballforbund har endnu ikke aflyst Final Four. Den endelige beslutning træffes i slutningen af april måned.

Sommertræning seniorafdelingen
Traditionen tro starter vores seniorafdeling med åben sommertræning i løbet af maj måned. Det håber vi selvfølgelig også bliver muligt i denne sæson. Tidspunkter bliver meldt ud, når indendørs sport igen er tilladt.

Udskudt generalforsamling
Vi håber stadig at kunne indkalde til generalforsamling inden sommerferien. Så snart regeringen tillader forsamlinger på mere end ti personer indkalder vi på mail til årets generalforsamling.

Med venlig hilsen

Søren Gam
Formand AGF Basketball