Sølv til U12 til Aarhus Cup

AGF’s u12-hold vandt sølv i Åbyhøjs Aarhus Cup efter knebent nederlag til Hørsholm.

Otte spillere fra AGF’s u12-hold, to trænere og en god flok forældre havde en fin weekend i Åbyhallen den 22.-23. september. Lørdag begyndte med fire sejre på stribe, blandt andet over Hørsholms to stærke mandskaber. Hørsholm 1 blev slået sikkert i åbningskampen, mens AGF var bagud det meste af tiden mod Hørsholm 2, før holdet fik lukket ned i forsvaret og vendt kampen. Horsens IC havde også et godt hold, men kunne ikke matche den store bredde og fysik hos AGF. Endelig blev Skovbakkens unge mandskab sat på lidt af en prøve sidst på eftermiddagen mod et stadig sultent hold.

Undertegnede troede da, at finalepladsen var sikret, men mistede lidt søvn over, at Åbyhøj med to sejre dagen efter kunne rykke forbi og tage en finaleplads sammen med Hørsholm. Nervøsiteten forsvandt søndag morgen kl. 8.47, da holdet havde bragt sig foran 21-0 mod Åbyhøj og kørte en sikker sejr hjem derfra. Viby stillede også med et ungt hold, som ikke kunne gøre noget de nu finaleklare drenge.

Finalen startede intenst, men med et godt overtag til AGF, som holdt Hørsholm fra at score på andet end straffekast i de første ti minutter. Men de fik reduceret mod pausen, hvor stillingen var 21-14 til AGF. Desværre begik dommerbordet en fejl, som måske var afgørende for finalens udfald, da en spiller blev noteret for en andens fejl og udvist på grund af denne. Trods protester måtte holdet spille videre med kun to udskiftere. Det kostede på kræfterne, og de dygtige Hørsholm-spillere lavede et run med godt fem minutter tilbage, som AGF ikke kunne svare tilbage på. Ærgerligt, men fanen blev i den grad vist af Asbjørn, Bernard, Mads, Marcus, Oskar, Simon, Victor og William, smilene kom på nogle minutter senere, og sæsonen er skudt flot i gang.